Friday, September 22, 2017             Login
Lopen-fietsen-zwemmen allerlei Print

Het LoopCentrum Horst, een begrip in hardlopend en wandelend Nederland!
Het LoopCentrum is de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland. Er worden producten verkocht op het gebied van hardlopen, wandelen, Nordic Walking en sportkleding.
Verder beschikt de winkel over een 30 meter lange indoor testbaan, waarbij het mogelijk is een voetanalyse en digitale opname te maken.
Sinds 2007 is het LoopCentrum uitgegroeid tot dé hardloopwinkel van Nederland. Door onze brede kennis op het gebied van hardlopen en wandelen komen onze klanten uit geheel Nederland. Deze kennis delen wij niet alleen met onze klanten maar ook met media, medici, hogescholen en sportbonden.

Deskundig advies:
Bij het LoopCentrum krijgt u door één van onze 21 deskundige adviseurs de juiste hardloop en/of wandelschoenen aangemeten. Tijdens de analyse kijken wij met behulp van een voetspiegel en een high-speed camera naar uw voettype en looppatroon. Aan de hand van de resultaten selecteren wij vervolgens de juiste functionele schoen uit onze ruime collectie.

Groot assortiment:
U kunt bij het LoopCentrum ook terecht voor persoonlijk advies over sportbeha's, hartslagmeters (Polar expertise centrum), compressiekousen, sportvoeding, hardloopkleding, wandelkleding, teamkleding, wedstrijdschoenen en spikes.

Korting:
Alle leden van AV Olympus krijgen een vaste korting van 10% op ons uitgebreide assortiment kleding, schoeisel en hartslagmeters, waarbij de loopanalyse gratis zal worden afgenomen (niet geldig i.c.m. andere kortingen).