Monday, December 17, 2018             Login

 

Door onze fotograaf  Erik Willems zijn weer diverse reeksen fotos geschoten:

eerste ronde

eerste ronde deel 2

- 4 km

9 km

prijsuitreiking

 

Gebr. Janssen Oploo Print  

Gebr. Janssen te Oploo

Olympus was blij verrast toen Jan Willem Janssen aangaf dat het bedrijf Gebr. Janssen wel als sponsor wilde gaan fungeren.
Jan Willem was voorgaande jaren vooral actief in de wielrensport. Maar het bedrijf van zijn vader vroeg om zijn inzet en daarmee eindigde vroegtijdig een carrière in de wielerwereld. Het alternatief was echter ook snel gevonden. Hij werd lid van Olympus. Binnen het jaar dat hij lid werd, liep hij in 2006 al de marathon van New York in een tijd van 3:32:53. In mei 2007 liet hij zijn kwaliteiten als klimgeit nog eens zien op Alpe d'Huez: zijn racefiets klokte een eindtijd van: 59 minuten en 7 seconden.....
Vervolgens liep hij in september 2007 alweer zijn tweede marathon in Berlijn: 3:19:33! En inmiddels heeft hij in 2008 New York voor de 2e keer gelopen en in 2009 Chicago voor de 1e keer. Chapeau!

 

 

 

 

Het bedrijf van Jan Willem en zijn broer is gelegen aan het Spekklef net buiten Oploo richting Deurne, eerste weg links.
Gebr. Janssen is specialist in kunststof en aluminium kozijnen. Gebr. Janssen houdt zich bezig met de fabricage en montage van kunststof en aluminium kozijnen en met de bouw van serres en veranda's. Gebroeders Janssen onderscheidt zich door maatwerk en adviezen.

Wij kunnen u van dienst zijn met een grote diversiteit aan aluminium en kunststof kozijnen, rolluiken, zonweringen, serres en veranda's, horren, deuren en garagedeuren. Zowel een moderne als een nostalgische uitstraling kunnen we voor u uit verschillende moderne materialen en in vele kleuren realiseren.

Met het nieuwe HVL kozijn (HoutVerbindingsLook) van Gebr. Janssen hebben we ook het laatste optische verschil met houten kozijnen weg kunnen nemen: schuine lasverbindingen hebben plaats gemaakt voor authetieke, rechte hoekverbindingen. Onlangs is ons hele machinepark hierop aangepast. Download hier de HVL kozijnen flyer  

Ga eens kijken of raadpleeg de site: www.gebr-janssen.nl

En natuurlijk is de koffie ook Brabants bruin op
Spekklef 7a, 5841 CM te Oploo 0485-382076
info@gebr-janssen.nl


Copyright 2014 by Joost van Kempen - AV-Olympus LvC