Monday, November 20, 2017             Login
Het Loopcentrum Horst Print

Sinds 2007 is het LoopCentrum uitgegroeid tot dè hardloopwinkel van Nederland. Door onze brede kennis op het gebied van hardlopen en wandelen komen onze klanten uit geheel Nederland. Deze kennis delen wij niet alleen met onze klanten maar ook met media, medici, hogescholen en sportbonden

Bij het LoopCentrum krijgt u door één van onze 21 deskundige adviseurs de juiste hardloop en/of wandelschoenen aangemeten. Tijdens de analyse kijken wij met behulp van een voetspiegel en een high-speed camera naar uw voettype en looppatroon. Aan de hand van de resultaten selecteren wij vervolgens de juiste functionele schoen uit onze ruime collectie.

U kunt bij het LoopCentrum ook terecht voor persoonlijk advies over sportbeha's, hartslagmeters (Polar expertise centrum), compressiekousen, sportvoeding, hardloopkleding, wandelkleding, teamkleding, wedstrijdschoenen en spikes. Onze ruime collectie is vanaf nu ook eenvoudig te bestellen in onze webshop. Het gemak van het thuis winkelen maar met de service die u van ons gewend bent. Besteld u voor 15:30, heeft u de bestelling de volgende dag in huis!

Het Loopcentrum Horst is partner van AV Olympus Land van Cuijk. Leden van AV Olympus krijgen korting bij aanschaf van sportartikelen.