Friday, September 22, 2017             Login
Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs Print

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs

Sedert een groot aantal jaren is Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs te Sint Anthonis, de grote sponsor achter onze halve marathon. Jan Kempen zelf is duurloper en zeer actief lid bij onze zustervereniging Duvaria. Hij draagt onze sport een zeer warm hart toe en onze halve marathon vaart daar wel bij. Dat mag zeker wel gezegd worden.
Sedert enkele jaren wordt aan deelnemers een functioneel T-shirt als aandenken verstrekt, met daarop natuurlijk het logo van het bedrijf. De T-shirts hebben gretig aftrek gevonden en worden veel gedragen. Het is dus niet verwonderlijk dat de shirts in veel wedstrijden opduiken, maar ook zie je veel lopers het T-shirt dragen tijdens hun trainingen. Onlangs werd het shirt nog gesignaleerd in buitenlandse wedstrijden. Mooi toch!
Maar Jan strekt de beentjes ook in gebergten in Nepal en gaat beklimmingen niet uit de weg. Helaas heeft hij ook menig keer met blessures te maken gehad, maar hij keert telkens weer terug op het parcours

Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs is een actieve en dynamische organisatie, voornamelijk werkzaam binnen het midden- en kleinbedrijf en voor vrije beroepsbeoefenaars en agrarische bedrijven. Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs is gevestigd aan de Breestraat  te Sint Anthonis.

Met een praktische aanpak bedienen wij onze cliënten zo optimaal mogelijk, korte lijnen en open communicatie vormen de belangrijkste basis voor een goed contact met u als cliënt. Wij willen graag zo dicht mogelijk naast u opereren en actief met u meedenken om u zodoende het advies te kunnen geven wat bij u past.

Uw belangen worden bij ons behartigd door kleine teams met vaste contactpersonen die bekend zijn met uw organisatie en voorkomen dat u voor elke vraag wordt doorverwezen naar een andere persoon.

U bent van harte welkom :
Breestraat 31
5845 AZ Sint Anthonis