Friday, September 22, 2017             Login
Rabobank Print

Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen

De Rabobank draagt het sponsorbeleid uit naar elke dorpsgemeenschap. Een van de onderdelen is, dat verenigingen die een rekening hebben bij de Rabobank, kunnen rekenen op ondersteuning. Zo ook AV Olympus Land van Cuijk.

De Rabobank en AV Olympus hebben een sponsorovereenkomst gesloten met een looptijd van 3 jaar voor de jaren 2011 tot en met 2013. Met deze overeenkomst mag Olympus rekenen op ondersteuning voor de Halve Marathon in Sint Anthonis, de Raboloop in Mill en de Kuilenloop in Langenboom. Met de genoemde overeenkomst is onze vereniging heel erg blij, want hiermee is het voorbestaan van de 3 lopen nagenoeg gewaarborgd.

Binnen de Rabobank zijn er veel leden die de loopsport een warm hart toe dragen en we mogen dan ook rekenen op een grote deelname aan onze wedstrijden.

De Rabobank zelf behoeft uiteraard nauwelijks meer een introductie. In praktisch elk dorp binnen het land van Cuijk heeft de bank van oudsher een filiaal of connecties. En overal wonen er wel leden van de bank of heeft men er een rekening lopen. De Rabobank: een bank met ideeën.