Monday, December 17, 2018             Login

 

Door onze fotograaf  Erik Willems zijn weer diverse reeksen fotos geschoten:

eerste ronde

eerste ronde deel 2

- 4 km

9 km

prijsuitreiking

 

Run2day Nijmegen Print  
 
Run2day Nijmegen
Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In onze winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar kijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
 
Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainingsschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. En de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken. Is een product niet in Nederland verkrijgbaar? Dan halen we het uit het buitenland. Omdat wij vinden dat je als loper de keuze moet hebben uit de beste producten die er op dat moment in de wereld te krijgen zijn.
 
Het maakt ons niets uit of je een beginner of een ervaren marathonloper bent. Wij staan altijd voor je klaar. Als beginner helpen we je graag bij je eerste kilometers met een hardloopschema. Ook geven we je er, als je dat wilt, een paar goeie tips bij. Wil je letterlijk op weg worden geholpen? Dan kun je meedoen met iRun, onze clinic voor beginners die we op zo'n veertig locaties in Nederland aanbieden.
 
Bij Run2Day werken we met een professionele loopband of loopbaan in combinatie met een uitgebreide video-analyse om te kijken welke schoen het beste bij jou past. En omdat je de meeste tijd op je hardloopschoenen buiten doorbrengt, mag je de schoenen ook uitgebreid testen op straat. Dan voel je pas echt of een schoen lekker loopt.
 
Bijna iedere hardloper krijgt als hij niet uitkijkt vroeg of laat een blessure. Als hardloopspeciaalzaak geven wij daarom ook blessure-advies. Elke winkel heeft een gratis Run2Day blessurespreekuur. Hier word je onder handen genomen door een ervaren fysiotherapeut of podotherapeut die zelf ook hardloopt. Dat kan uiteraard in overleg met je eigen fysiotherapeut. Ook is het mogelijk om een schoen aan te passen door middel van bijvoorbeeld een inlegzooltje.
 
Hardlopen is goed voor je lijf, je hart en je hoofd. Hardlopen geeft energie. Hardlopen is gewoon leuk! En dat willen we graag zo houden. Run2Day biedt op een originele manier een persoonlijke en uitstekende service. Niet voor niets heeft Run2Day al eens “De Warme Douche” van het programma Radar gekregen! Kwaliteit, goed advies, service, laagdrempeligheid en een persoonlijke band met onze klanten zijn onze onderscheidende succesfactoren.
 
Run2day Nijmegen
Van Schevichavenstraat 1
Nijmegen
(onder de Albert Heijn)

 

Copyright 2014 by Joost van Kempen - AV-Olympus LvC