Wednesday, November 22, 2017             Login
Wolters Advies Print

Wolters Advies

De link met onze sport is gemakkelijk gelegd. Paulette Wolters is al jaren lid van onze vereniging en gaf aan dat het bedrijf van haar man wel een deel van de sponsoring voor haar rekening wilde nemen. Paulette had ook zitting in de werkgroep voor onze nieuwe clubkleding. De clubkleding van AV Olympus Land van Cuijk draagt dan ook als hoofdsponsor de naam van Wolters Advies voor de seizoenen 2012 tot 2016.

Samen met haar man Gert runnen ze het bedrijf Wolters Advies en er is een samenwerkingsverband met MVS
Makelaardij Boxmeer / Driel.  Na een aantal jaren als fiscaaljurist werkzaam te zijn geweest
heeft  Gert bewust gekozen voor de financiële dienstverlening en is hij werkzaam als directeur;
erkend hypotheekadviseur, gecertificeerd pensioenadviseur, Bachelor in Pensions and
life Assurance, hypothecair planner en assurantieadviseur.

Kortom: u kunt bij Wolters Advies terecht voor ‘uw complete financiële plaatje’ Dus niet alleen voor uw Hypotheek maar ook voor pensioenvraagstukken, financiële planning en uw schadeverzekeringen. Kwaliteit is de basis van een goed advies. Daarom zijn al hun medewerkers goed opgeleid. De belangen voor u als consument worden met de dag groter. Immers doordat de overheid terugtreedt dient u meer zelf te regelen. Het is dan ook van belang om te kiezen voor een adviseur waarin uw toekomst in goede handen is.

Wolters Advies en Hypotheekdesk Wolters zijn onafhankelijke werkend financieel adviesbureaus. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij hen iets kan verplichten. Met andere woorden, hun opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent hun opdrachtgever!

Wolters Advies kantoor Escharen

•Bezoekadres: St. Machutusweg 4A, 5364 RB ESCHAREN
•Postadres     : Postbus 275, 5360 AG GRAVE
•Telefoon       : 0486 - 47 55 37

Wolters Advies kantoor Boxmeer:

•Bezoekadres: Steenstraat 117, 5831 JD Boxmeer
•Postadres     : Postbus 40, 5830 AA Boxmeer
•Telefoon       : 0485 - 36 30 00

Email             : info@woltersadvies.nl
of                    :
www.woltersadvies.nl

MVS Makelaardij

Postadres en bezoekadres: Steenstraat      117, 5831 JD  Boxmeer 0485-521492
en / of                                    : Polenplein           28, 6665 CN Driel        026-4742993

Koffie? Natuurlijk staat die hier ook weer lekker bruin te zijn!