Friday, September 22, 2017             Login
Sponsors Print

Onze sponsoren en onze sport

Op deze  pagina's van onze site willen we u graag kennis laten maken met onze sponsoren. Wat zij voor ons betekenen. Waarom zij affiniteit hebben met onze sport. Maar ook om als vereniging zijnde een extra blijk van waardering te geven aan hen voor hun ondersteuning van onze hobby en sport.

Alle sponsoren van AV Olympus Land van Cuijk zijn op een rij gezet met op deze pagina een korte kenschets van elke sponsor. Als u meer informatie wilt over deze sponsor, klik dan verder achter de betreffende sponsor of kies in het hoofdmenu bij 'sponsoren' op de sponsornaam. AV Olympus Land van Cuijk kent de volgende sponsoren:

Wolters Advies
Wolters Advies voor ‘uw complete financiële plaatje’ Dus niet alleen voor uw hypotheek maar ook voor pensioenvraagstukken, financiële planning en uw schadeverzekeringen.
Wolters Advies kantoor Escharen telefoon: 0486 - 47 55 37
Wolters Advies kantoor Boxmeer  telefoon: 0485 - 36 30 00

Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen
De Rabobank behoeft uiteraard nauwelijks introductie. De cooperatieve bank is er voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypoytheken, betalingen en sparen. Rabobank: een bank met ideeën.

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs
Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs is een actieve en dynamische organisatie, voornamelijk werkzaam binnen het midden- en kleinbedrijf en voor vrije beroepsbeoefenaars en agrarische bedrijven. Kempen Küppers is gevestigd aan de Breestraat in Sint Anthonis.

Gebr. Janssen Oploo
Gebr. Janssen is gevestigd aan het Spekklef net buiten Oploo richting Deurne, eerste weg links.
Gebr. Janssen staat voor: zonwering, rolluiken, kunststof ramen, aluminium ramen, serres etc.
Voor meer informatie over deze sponsor klikt u hier .

Run2day Nijmegen
Run2day Nijmegen is de hardloopspeciaalzaak voor Nijmegen en omgeving, gevestigd aan de Van Schevichavenstraat 1 in Nijmegen (onder de Albert Heijn). Run2day verzorgt ook de elektronische tijdwaarneming bij de Halve marathon van Sint Anthonis, de Kuilenloop en de Raboloop. Dit zijn wedstrijdlopen georganiseerd door AV Olympus.
Voor meer informatie over deze sponsor klikt u hier .

Het Loopcentrum Horst
Deskundig advies in de grootste hardloop- en wandelspeciaalzaak van Nederland. Het Loopcentrum is gevestigd aan de Stationsstraat 137 Horst aan de Maas tel: 077-3987100.

Tegelhandel van der Rijt
Van der Rijt is een natuursteenbedrijf en biedt u een uitgebreid assortiment natuursteen, wandtegels en vloertegels in diverse stijlen en voor elk budget. Van der Rijt is gevestigd aan de Staat 31 te Sint Anthonis.
Voor meer informatie over de sponsor klikt u hier .

We laten u als eerste kennismaken met:

RuttenRecreatie te Wanroij

Bijna vanaf het begin van de oprichting van TV-Olympus is RuttenRecreatie te Wanroij al sponsor van onze verenging. Een rots in de branding zou je bijna kunnen zeggen en daar zijn we heel blij om en ook heel trots op. Niet voor niets draagt ons clubklassement dan ook de naam: Het RuttenRecreatieKlassement.

Hoewel de heer Rutten zelf geen beoefenaar van de loop- zwem- of fietssport is, is hij wel altijd nauw betrokken geweest bij het reilen en zeilen en het wel en wee van onze vereniging. Hij is een trouw bezoeker van onze jaarvergadering, want tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van het jaarlijkse RuttenRecreatieKlassement bekend gemaakt en is hij altijd aanwezig om persoonlijk de prijzen te overhandigen.

In de loop der jaren heeft RuttenRecreatie Wanroij alle clubkleding mee verzorgd en gesponsord. Onze secretaris Grad van Mil heeft hiervan enkele voorbeelden op een foto gezet. Die foto staat op deze site op het onderdeel: Lidmaatschap en clubkleding.
De heer Rutten heeft aangegeven dat als het nodig is, dan staat zijn aanhangbus gereed om alles en iedereen van onze vereniging mee te vervoeren.

In het in de bebouwde dorpskern van Wanroij gevestigde bedrijf van de heer Rutten, hangen diverse foto’s van onder andere ook onze vereniging.
De winkel is een toonzaal van wat het bedrijf o.a. te bieden heeft op het gebied van sauna’s, whirlpools, zwembaden et cetera.
Onder het genot van een kop koffie kunt u uw wensen kenbaar maken en kan men u laten zien wat het bedrijf zoal tot stand heeft gebracht bij andere cliënten.
Er zijn bij RuttenRecreatie foto-albums ter beschikking maar ook digitale beelden, om u er van te overtuigen dat er kwaliteit geleverd wordt.

Loop er eens binnen!

WWW.Rutten.nl  Molenstraat 21, 5446 AP  Wanroij