Friday, September 22, 2017             Login
Zwemgroep TV-Olympus Print

De zwemtrainingen van zwemgroep TV-Olympus vinden plaats in zwembad Het Hoogkoor te Boxmeer.
De trainingen zijn op zondagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur. De zwemtraining staat onder begeleiding van gediplomeerd zwemtrainer Rob Kennis uit Uden.

Wat moet u kunnen om bij ons te trainen? Wat wij vooral vragen is enthousiasme en een goed humeur!
De trainingen zijn zeer geschikt om zowel u conditie als u zwemtechniek op peil te houden of te verbeteren.
Zowel de beginnende recreant zwemmer als de ervaren zwemmer, zijn bij ons hartelijk welkom en op hun plek.
De trainingen zijn heel geschikt om de conditie en zwemtechniek op peil te houden of te verbeteren. Het accent ligt in het eerste gedeelte van de training op techniek en het tweede gedeelte op conditie. Als je wil trainen en toch je eigen zwemschema wilt afwerken, dan kan dat ook. Indien gewenst kan de trainer je toch wat aanwijzingen en tips geven.

Waarom aan de zwemsport beginnen? Omdat zwemmen een van de weinige sporten is waarbij je niets overbelast. Het is een symmetrische sport waardoor je je spieren en gewrichten veel minder belast dan bij andere sporten. Dit maakt zwemmen tot een zeer goed alternatief als je bv andere sporten niet meer mag uitoefenen vanwege blessures. Ook als u van plan bent om af te vallen dan is de zwemtraining aan te raden.

Wat zijn de kosten? Voor een uur zwemtraining onder begeleiding betaal je € 5,80.
Twijfel je nog? Als je interesse hebt, dan mag je een paar keer gratis en vrijblijvend komen meetrainen, om te kijken of het jou aanspreekt. Daarna beslis je pas of je lid wordt van onze zwemgroep. Als u beslist om lid te worden dan is dat voor een heel seizoen of voor de rest van het  lopende seizoen. Het zwemseizoen van Olympus loopt van half september t/m mei.

Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden terecht op: 0485-454058 of 0485-372057
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze zwemleden, tevens secretaris van onze vereniging: Grad van Mil, 0485-372057 en mailen mag ook: secretaris@av-olympus.nl