Monday, October 15, 2018             Login
Info Kuilenloop Print

Datum Zondag 2 september 2018
Tijd 11.00 uur

Datum volgende editie Zondag 1 september 2019 (onder voorbehoud)
Locatie

Strandpaviljoen De Kuilen, Fazantenweg, 5453 JM Langenboom. Bekijk de routebeschrijving.

Afstanden 5 km (exact)
10 km (exact)

Deelname aan de kuilenloop gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met zaterdag 1  september 2018.

Voorinschrijven? Klik dan  HIER .

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (na maandag 3 september) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de
organisatie.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 10:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 km € 6,00 € 7,00
5 km € 5,00 € 6,00
Starttijden Beide 11.00 uur
Parkeergelegenheid Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het rennerskwartier van het motorcrossterrein.
Omkleden Er is beperkte kleedgelegenheid. In het strandpaviljoen zijn tweedouches aanwezig, waar men tegen betaling van 1 euro kan douchen.
Verzorging Begeleiding door EHBO vereniging Mill.
Er is na 3,5 km en bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers. In het strandpaviljoen is frisdrank en etenswaren verkrijgbaar.

Parcours

Het parcours gaat voor 90% over een verharde weg of pad, de rest is half verhard.

kaart vergroten

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40-50 / 50+
Dames  40- / 40-50 / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar kuilenloop@av-olympus.nl.