Monday, December 17, 2018             Login
Info Rundje Mill Print

Rundje Mill 3 november 2018

Amir Fetahovic heeft een prachtig nieuw parcours-record gelopen op de 13e editie van het Rundje Mill. Met een tijd van 33.20 minuten was veruit de snelste loper op het mooie parcours op en rondom het sportpark van Mill. Hij liep daarmee een gemiddelde van precies 18,0 km per uur! Door het mooie weer werden er overigens door alle lopers goede tijden gelopen.

5 km   10 km
Martijn van de Pol 18.04 Amir Fetahovic 33.20
Rob Kerkhof 18.06 Erik Verhaar 36.21
Johnny Manders 18.36 Harry Nillesen 36.35

Astrid Castricum 21.15 Ieneke Voets 42.41
Bianca van Vugt 21.19 Maaike Roefs 45.11
Lotte van Orsouw 22.14 Wendy Verschuren 45.41

Datum Zaterdag 3 november 2018
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 2 november 2019 (onder voorbehoud)
Locatie

Op het sportterrein aan de Langenboomseweg 5, 5451JH Mill.  Zie verder de routebeschrijving.

Tijdwaarneming door middel van chip-tijdregistratie!

Afstanden 5 km (exact, 1 ronden)
10 Km (exact, 2 rondens)

Deelname aan Rundje Mill gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met 2 november 2018. Klik daarvoor in het menu Rundje Mill onder 'inschrijven' of klik HIER

DE VOORINSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (omstreeks maandag 4 november) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de organisatie: rundjemill@av-olympus.nl
.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 Km € 6,00 € 7,00
5 Km € 5,00 € 6,00
Starttijden Beide 15:00 uur
Parkeeren en omkleden Er is voldoende parkeergelegenheid, omkleedgelegenheid en douchegelegenheid

Fotografie tijdens AV Olympus evenementen
Bij evenementen van AV Olympus kunnen foto’s en video’s gemaakt worden. Doel hiervan is het promoten van het betreffende evenement. Bij inschrijving voor het evenement ga je akkoord met het publiceren van dergelijke foto’s en door deelname ga je ermee akkoord dat je mogelijk op de foto wordt gezet. Indien je dat niet wilt dien je met de organisatie van het evenement contact op te nemen.

Registratie persoonsgegevens tijdens AV Olympus evenementen
Ten behoeve van het opstellen van de deelnemers – en uitslagenlijsten van AV Olympus evenementen worden een aantal noodzakelijke persoonsgegevens vastgelegd en deels ook gepubliceerd op de website of bij ‘uitslagen.nl’ . Bij inschrijving voor het evenement ga je hiermee akkoord. Indien je dat niet wilt dien je met de organisatie van het evenement contact op te nemen

Verzorging

Bij deze wedstrijd is EHBO aanwezig met gratis AED aangeboden door Kies voor Leven !
Er zal bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost zijn met water.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Parcours

Het parcours is in 2012 vernieuwd, maar bestaat nog steeds uit een 1 of 2 ronden van exact 5 Km. Dit gaat voor 50% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill.

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40-50 / 50+
Dames 40- / 40-50  / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 Km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar secretaris@av-olympus.nl.