Friday, September 22, 2017             Login
Gastenboek - Halve Marathon van Sint Anthonis Print

Mar-18
Leon Let's Go

Met 34 deelnemers was het aandeel van loopgroep Let's Go uit Groesbeek toch behoorlijk groot.

Organisatie wederom bedankt voor dit heerlijke evenement.

Tot volgend jaar.

Mar-22
larissa

Beste mensen wat een heerlijke loop die HM! Fantastische organisatie weer! Zeer tevreden met mijn tijd (startnummer 321), weer een pr! En al die leuke foto's is een prikkel om de loopschoenen maar weer aan te trekken!

Het loopshirt past dit jaar stukken beter!! Fijn en veel dank, tot volgend jaar!!

Dick van Alphen

beste organisatie,

mijn eerste halve marathon ooit en gelokt door de reclame van een mooi (vlak) parcours door het bos. Het was erg leuk om -inderdaad door een mooi terrein te lopen en het was prima georganiseerd. Gelukkig waren er water posten genoeg. Voor mij had de halve marathon 19 a 20 km mogen zijn. Ook die laatste 2 km toch doorgekomen. Fruit en drank na de finish waren een prima afsluiting. Dank.

Gerard
Beste organisatie, Dank jullie allemaal voor de goed georganiseerde, sfeervolle halve marathon van St. Anthonis editie 2016. Ik kom volgend jaar graag weer terug. Gerard 9 (Lindenholt Loopt)
Bart Könings

Beste organisatie,

Heb zaterdag jl. meegelopen op de halve marathon met startnr. 305. Ik zie mezelf echter niet terug in de uitslagen. Ik kwam binnen op 01.53 ongeveer. Enig idee waarom ik er niet tussen sta?

Complimenten voor de prima organisatie!

Mar-20
Esther - Lindenholt Loopt

Ik wil iedereen die betrokken is bij de organisatie van deze mooie loop, van harte danken. Wat was het een geweldig mooie route, goede organisatie en gezellige sfeer. Ik loop volgende keer zeker weer mee.

Ook wil ik de sponsor bedanken voor het beschikbaar stellen van het shirt, het zat lekker!

Groetjes Esther - Lindenholt Loopt uit Nijmegen

Mar-20
Miranda
Beste organisatie van halve marathon St Anthonis Afgelopen zaterdag heb ik genoten van deze mooie loop. Goede sfeer, goed georganiseerd. fijne verzorging: complimenten. Volgend jaar hopelijk weer. groetjes Lindenholt Loopt Nijmegen
Peter Hellings

ik heb vandaag deelgenomen aan de Halve marathon van Sint Anthonis.
Een mooi parkoers en veel deelnemers.
Jammer dat het geen officiële wedstrijd is in de zin van het Wedstrijdreglement van de Atletiekunie.

Want geen aparte categorieën voor atleten met een wedstrijdlicentie;
Teveel onverharde gedeelten van het parkoers.
Is het parkoers gecertificeerd door de Atletiekunie?
Atleten met een wedstrijdlicentie kunnen alleen in een officiële wedstrijd clubrecords verbeteren.

Dit alles neemt niet weg dat ik volgend jaar weer van de partij ben, want het is een prachtig parkoers.

Feb-28
Ronnie
Zojuist de parcoursverkenning gelopen van de halve marathon die over 3 weken op het programma. Heerlijk gelopen op deze zonnige zaterdag over een schitterend parcours over verharde en onverharde paden door de bossen rond sint Anthonis. Een echte aanrader om mee te doen op 21 maart. Om een mooie tijd te lopen of gewoon samen met andere lopers genieten van de mooie omgeving.

Add