Sunday, December 16, 2018             Login

 

Door onze fotograaf  Erik Willems zijn weer diverse reeksen fotos geschoten:

eerste ronde

eerste ronde deel 2

- 4 km

9 km

prijsuitreiking

 

6e Halve marathon 2004 Print  

De zesde

Inge van der Meulen heeft de 6e halve marathon 20 maart in Sint Anthonis bij de Dames gewonnen.
Met een nog grotere opkomst dan vorig jaar (25 deelnemers meer) kwam het totale deelnemersveld, ondanks het slechte weer, op deze afstand op 205 atleten, zodat de organisatie van triathlon- en hardloopvereniging Olympus uiterst tevreden terug kan kijken.Inge kwam niet alleen voor de winst maar ook voor het parcoursrecord. Vorig jaar was er een heel scherpe tijd door Anja v.d. Heijden uit Deurne gezet op 1.23.48 uur. De atlete, die traint bij een atletiekvereniging in Eindhoven, verbeterde het record met liefst 22 seconden, zodat ze naast de hoofdbeker ook nog een bedrag van € 50,- opstreek.
Tevens was Inge 12e in het algemeen klassement en ruim 4 minuten sneller dan haar tijd van vorig jaar, wat een gigantische vooruitgang op deze afstand betekent.
Een goede 2e werd Rian van Helvoort uit Uden. Bij de mannen was de strijd heviger.
De winnaar van vorig jaar, Mark Jillisen, moest helaas verstek laten gaan door een blessure.
De Belg Stefan Colaes, winnaar van 2002 en 2e vorig jaar, kwam maar met één doel naar het Brabantse land, winnen in dit groot deelnemersveld. Lange tijd, tot ongeveer 15 km, kon Wim Traanman uit Nijmegen het hoge tempo van de Belg bijbenen, maar moest uiteindelijk capituleren.
 Andere regionale deelnemers die goed voor de dag kwamen waren; Pim van de Oever uit Oploo (2e –H40-), Erik Willems uit Sint Anthonis (3e –H40-), Jos Linders uit Wanroy (2e –H40+), Wim Jacobs uit Ottersum (3e-H45+) en Piet v.d. Oever uit Oploo (2e –H50+).
 
Copyright 2014 by Joost van Kempen - AV-Olympus LvC