Wednesday, November 22, 2017             Login
Info Halve Marathon van Sint Anthonis

Für unsere deutschen Teilnehmer gibt es in der Menüliste eine Seite mit Informationen in deutscher Sprache.

Datum Zaterdag 18 maart 2017
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 17 maart 2018 (onder voorbehoud)
Locatie De start is naast blokhut De Hoefse Hut van Scouting St. Patrick, Sint Patrickspad 2 te Sint Anthonis, 5845HW via de Breestraat. Maak hier een routebeschrijving.

In noodgevallen zijn wij op de dag van de halve marathon bereikbaar
op tel: 06-51198570 .

Tijdwaarneming In verband met het grote aantal deelnemers wordt er gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.
Afstanden Halve marathon Halve marathon / 21,1 km (hoofdafstand, 1 ronde)
5 Km 5 Km (1 ronde)

Deelname aan de Halve Marathon Sint Anthonis gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving Voorinschrijving kan via deze website. De details zijn te vinden op de inschrijf pagina.
Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:30 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
Halve marathon € 12,00 € 14,00
5 Km € 5,00 € 6,00
Starttijden Halve marathon 15:00
5 Km 15:15
Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid.
Omkleden Omkleden voor de dames in de Hoefse Hut en de heren in een grote tent. Douchen is zeer beperkt mogelijk in de Hoefse Hut.
Verzorging

Begeleiding door EHBO vereniging Sint Anthonis.

Er zijn bij elke 5 km doorkomsten drankposten met water en vlak na de finish is er bij de drankpost ook sportdrank verkrijgbaar. Dit is mede mogelijk gemaakt door Run2Day. Ook is er bij finish een frisse versnapering (stukjes banaan/sinaasappel).

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Sfeerfilmpje

Van de editie 2012 van de halve marathon is een sfeerfilmpje gemaakt. Deze kunt u hier zien.

Parcours

Start en finish zijn beide naast de Hoefse Hut. Het parcours voor de Halve Marathon is één grote ronde door de mooie Staatsbossen en het heidegebied van Sint Anthonis. Het parcours is deels over asfalt en deels over verharde bospaden.
Van het parcours is ook een film vast gelegd. Bekijk de halve marathon HIER  .

Het parcours van de 5 km bestaat uit één ronde, die deels over het parcours van de halve marathon loopt.

Klik op het afstandmeten.nl logo op de kaart om te vergroten. Daarna kunt u links op downloaden klikken om de route als GPS bestand te downloaden.

Parcours 5 km

Het parcours van de 5 km is ook op film vastgelegd. Bekijk de film HIER.

Parcoursverkenning Op zaterdag 4 maart vindt een parcoursverkenning plaats. Om 15:00 starten groepen in verschillende tempo's om het parcours te verkennen. Aanmelden is niet nodig. Er wordt gestart bij blokhut De Hoefse Hut, waar ook de Halve Marathon start. Dan is er echter GEEN omkleed en douchegelegenheid.
Prijzen Bij de halve marathon zijn ereprijzen in de volgende categorieën: (nummers 1, 2 en 3 per categorie)
Heren   40 - / 40 / 45 / 50 / 55 / 60
Dames 40 - / 40 / 45 / 50 / 55 / 60
Verbetering van het officiële parcoursrecord van Inge van der Meulen bij de dames of het bonusrecord bij de heren van Guus Janssen, levert een extra bonus op van 100 euro.

Voor de 5 km zijn ereprijzen in de volgende categorieën:
(nummers 1, 2 en 3 per categorie)
Heren   40- / 40+ / 50+
Dames 40- / 40+ / 50+
Herinnering De eerste 300 deelnemers aan de Halve Marathon ontvangen een functioneel hardloop-shirt van onze hoofdsponsor Kempen-Küppers. Deze herinnering is alleen voor deelnemers aan de halve marathon.
Parcoursrecords
Halve marathon
Heren Officieel 1:05:51 gevestigd in 2005
Guus Janssen uit Nijmegen
Heren Bonus 1:09:39 gevestigd in 2012
Guus Janssen uit Nijmegen
Dames Officieel 1:21:02 gevestigd in 2005
Inge van de Meulen uit Sint Anthonis (Eindhoven)
Prijsuitreiking Halve marathon Zo snel mogelijk na het finishen van de laatste deelnemer op de Halve Marathon, in de blokhut.
5 Km Zo snel mogelijk na het finishen van de laatste deelnemer op de 5 Km, in de blokhut.
Deelnemers vorige editie Halve marathon 497
5 Km 113
Nog vragen? Stuur een e-mail naar halvemarathon@av-olympus.nl